Åsgård i Mariefred – lyxig anläggning för fest och konferens

Åsgård i Mariefred blev ett nytt projekt och en ny utmaning för mig

Från maj 2015 arbetar jag som VD för Åsgård på konsultbasis genom mitt privata företag. Just nu projektleder jag de sista momenten av byggarbetet, upprättar dokumentation och fortsätter med profileringen för den svenska marknaden. Det är en intressant utmaning att inreda och dekorera detta fina slott med anor från 1681, – berättar Vitaliya Mildhult, innehavaren av varumärket Anna & Ivan Design.

Åsgård ligger vid egen strand i Mariefred, med utsikt över Gripsholms slott. Gården är en lyxig slottsliknande anläggning med gamla traditioner. Åsgård erbjuder vandringar i historisk miljö, kan användas som konferensanläggning och för privata fester som bröllop, dop, svensexa eller möhippa och jaktmiddagar. Det är en spännande utmaning att hitta balansen mellan den lyxiga barockstilen och de höga krav på modernitet, funktionella konferenshallar och en exklusiv vistelse på denna slottsliknande anläggning.

I inredningen har jag använt tyger av naturmaterial med hög kvalité. I stort sett uteslutande naturfärgade och vita linnetyger med olika strukturer. Vita linnetyger är oslagbara för dekoration av fönster eftersom vitt linne har olika nyanser av vitt. Att kombinera vita linnegardiner med olika nyanser och strukturer är det bästa sättet att förändra det visuella intrycket av olika utrymmen.

Åsgård i Mariefred - vita linnegardiner

Färgglada linnegardiner matchas harmoniskt med golvbeläggningar.

Åsgård i Mariefred - turkosa gardiner

Små detaljer som naturfärgade linneservetter skapar en unik mysigt miljö.

Åsgård i Mariefred - linneservetter

Om ni vill hyra en herrgård i närheten av Stockholm (70km från Stockholm) – Åsgård i Mariefred är det bästa stället. För att diskutera frågor om bröllop eller konferens kontakta Vitaliya Mildhult +46 73 915 91 88, skype: svenskamir.

Titta Åsgårds hemsida och följ Åsgård i Facebook.