Bröllopstips: fint dukat bord och bröllopspresenter

Bröllopstips: linnetyger till bröllopsbord och som bröllopspresenter

Bröllopstips och inspiration kan ni hämta på bröllopsmässan Sju Söar

Linnebutiken med varumärket Anna&Ivan Design har tidigare ställt på en bröllopsmässa i Varborg 2008. Många besökare kom då till mässan. Det kändes roligt att kunna ge besökarna fina bröllopstips. Och nu ställer Anna&Ivan Desing på minimässan på Sju Söar.

Bröllopstips: tyger för fint dukat bord

Ganska många av de som planerar gifta sig vill ordna ett ekologisk bröllop. Trots att ryska linnetyger inte kan oficiellt kalas för ekologiska passar de utmärkt till ett ekologiskt bröllop. Linne är ett naturmaterial och det bleks inte med kemikalier.

Bordsdukar och servetter av linne passar väldigt fint för bröllopsbord. Anna&Ivan Design har många vackra nyanser och strukturer på linnetyger som kan passa till alla smaker. Det går även att beställa specieltillverkade dukar med broderade initialler på brudparet.

Varumärket Anna&Ivan Design har skapat ett speciellt mönster för bröllopstyger Victoria. Mönstret skapades speciellt förre Kronprinsessan Victorias bröllop. Inspiration till detta mönster kom från gamla böcker om jakardtyger från 1800-talet.

 

Bröllopstips: bröllopspresenter

Sängkläder, bordsdukar och servetter av linnetyger har alltid fungera som väldigt upskattade bröllopsgåvor. Men varför inte prova på något nytt och ge som bröllopsgåva lyxiga badrockar i linnefrotte eller sköna badlakan? Exempel på bröllopsgåvor kan ni titta här och här

Låt er inspireras på bröllopsmässan Sju Sölar.