Coral Mine eller Sango Vatten

Livet kom från vatten och vi kan inte leva utan det. Vi består av vatten till 80%, det så viktigt att bibehålla det i kroppen. Alla biokemiska processer pågår i kroppsvätskor.

IMG-4472

År 2005 var jag bjuden av Shri Lankas regeringen till en affärsresa för att besöka deras textilfabriker. Tidigare har jag skrivit om denna resa på Textilbloggen, ni kan läsa artikeln här.

Vi var två kvinnor från Sverige som fick äran att besöka detta underbara landet. Vi visste från början att vatten som fanns på Shri Lanka var inte av den bästa kvalité. Min kollega Anna Severinsson tåg med sig vatten flaskor i bagaget från Sverige, tyvärr räckte de inte till elvadagars vistelse. Denna tiden hade jag ingen aning om möjlighet att göra ren, mineraliserat och levande vatten bara med hjälp av en liten påse. Kännedom om Coral Mine (Aktiv) vatten kommit till mig bara i slutet på 2017 år.

Coral Mine – är en naturlig produkt tillverkad i Japan av djuphavskoraller som samlats i havet utanför Japan, nära öarna Okinawa och Tokushima.

Med denna artikel på min blogg vill jag dela med er hur fint vatten kan bli efter man börjr dricka den varje dag.

Jättestor betydelse för vår hälsa har vatten med en minus potential ( joniserat vatten).
Positiva egenskaper för hälsan med joniserat vatten är följande:
1. Det är en av de mest effektiva antioxidanterna
2. Ger mer energi, minskar trötthet
3. Lindrar allergier
4. Stärker kroppens förmåga att tillgodogöra sig vitaminer och mineraler i form av kosttillskott och medicinalväxter med upp till 2-3 gånger.

Sango vatten ( Coral Mine vatten) är en unik naturprodukt från Sango koraller ( från Japan), som växer i Japanska havet. Förutom kalcium i korallmineralerna ingår ytterligare 69 lättsmälta mineraler. Coral Mine omvandlar vatten till minus potential och har alla egenskaper som hör till ett joniserat vatten och som även tillför kroppen lättupptaget calcium.

Vilka effekter få man om man använder Coral Mine påsar och gör eget vatten med dem?
En små påse placerad i vatten berikar det med sina mineraler, återställer vattnets mineralbalans, ger en positiv effekt på njurarna och matsmältningssystemet, och reglerar blodtrycket. Den normaliserar ämnesomsättningen, ökar kroppens energireserver och bidrar till förnyelse av ben och bindväv. Alla de mineraler som utgör det komplexa Coral Mine normaliserar metabolismen av proteiner, lipider och aminsyror i kroppen. Magnesium och kalcium kan effektivt återställa rörelseapparaten. Magnesium är inte bara inblandat i överföringen av nervimpulser, utan normaliserar också nervsystemet, och lindrar depression.

Coral Mine – är en naturprodukt tillverkad i Japan av djuphavskoraller som samlats i havet utanför Japan, nära öarna Okinawa och Tokushima.

Se en film om Coral Mine vatten på YouTube.

Om Ni vill dricka levande vatten – här kommer erbjudande från Coral Club med 20% rabatt efter registrering .

Med varma hälsningar,
Vitaliya Mildhult

Bild Anna Mildhult