Detoxkur från Coral Club

Detox står för detoxification/avgiftning, och precis som det låter innebär detox att rena kroppen. En detoxkur pågår under ca. 4 veckor. De flesta blir piggare och märker av en gladare mage och bättre kvalitet på hår och hud. Det är inte någon bantningsmetod i första hand, även om de flesta som testar en detox upplever en viktminskning tack vare den strikta kosthållningen.

Basen till en detox grundar sig på en hälsosam kost rik på antioxidanter. Prioritera frukt och grönt i alla färgnyanser och försök att hålla dig till vegetarisk och ekologisk råkost som inte tillagas i höga temperaturer. Om du föredrar kött till middag, så håll dig till vitt kött och fisk så som kyckling, MSC-märkt torsk och skaldjur. Smoothies, örtteer och soppor baserade på grönsaker är bra dagliga val. Glöm inte att dricka vatten med Coral Mine under hela perioden. Man ska beräckna att dricka 30mg per 1 kr av vikt.

Ät små portioner ofta istället för ett fåtal stora. Det gynnar såväl din matsmältning som blodsockerbalans. Ett par måltider kan med fördel ersättas med en hälsosam näringsdryck eller smoothie, särskilt under detoxens inledande dagar.

Vad ingår i Detoxkur från Coral Club:

 1. H-500, en antioxidant
 2. Assimilator ( Wobenzym Immun) –  rena  vegetabiliska enzymer
 3. Coral Lecitin ( eller liknande Essentiale Forte) – kombinerar fosfolipider med ett vitamin komplex för att reparera skadade cellulära membran eller bygga en ny
 4.   Coral Mine – påsar, som används för att göra vanliogt kranvatten med mineraler och och fungerar också som antioxidant 
 5. Coral Alfa-Alfa (Lucerna) –  fader av alla näringsämnen. Groddarna av Alfa-Alfa smakar friskt och innehåller förutom protein även vitaminer, mineraler, kostfiber och fytokemikalier. Till de flertalet viktiga ämnena i alfalfa räknas bland annat:
 • Mineraler (särskilt mycket kalium)
 • Isoflavoner (fytokemikalier, även kallat “växthormoner”)
 • Vitamin A, vitamin E, vitamin K, vitamin B6 och vitamin D
 • Växtföreningen klorofyll
 • Proteiner från essentiella aminosyror

Hur ska man äta denna kuren:

 1.  Vatten med Coral Mine påse – på morgonen när man vacknat ( 30 minuter innan frukost 300-500mg varm vatten ( temperaturen ska bli ca 40-50 grader). Påse med Coral Mine ska stå 3-5 minuter innan vatten bli mineraliserat. Efter detta lägg Coral Mone påse till 1 liter vatten, som man ska dricka under dagen (inte under matten!) . Om 10-15 min ska man äta frukost.
 2. Н-500 – 1 kappsel 2 gånger per dag  ( kan ätas under matten eller innan matten).
 3. Аssimilator –  1 kappsel 2 ggr per dygn 30 min innan maten eller 2 timmar efter maten + 1 kapsel innan man ska sova på kvällen.
 4. Coral Lecitin – 2 каppsel 2 ggr per dag efter maten.
 5. Coral Alfa Alfa 2 kappsel 2 ggr per dag efter maten.

Rekommenderar ta bort från konst följande:

 • Bakverk från vit mjöl.
 • Allt backverk som innehåller jäst.
 •  Söta produkter ( godis, choklad, kex).
 • Ät mer frukt!

Se en film på YouTube  och en till.

Om Ni köpa Coral Detox – här kommer erbjudande från Coral Club med 20% rabatt efter registrering .

För inspiration, tips och recept, följ mig gärna på Facebook https://www.facebook.com/vitaliya74 och Instagram vitaliya_mildhult

Bild Vitaliya Mildhult