H-500 (som man kallar den “H minus 500”) är ren väte!

H-500 (som man kallar den “H minus 500”) är ren väte, som ger energi och påskyndar återhämtning efter stress !

Väte

Jag upplevde stress och depression för första gången i mitt liv förra hösten ( höst 2017) efter ett dödsfall i familjen. Jag varit under lång period så stressad och nedstämd att jag var tvungen att söka efter naturprodukter, som skulle hjälpa mig att få tillbaka till liv.

Två produkter, som jag fick lära känna och vill dela med er är:

1. Coral Mine vatten ( läs artikel om det här). Den fungerar som en liten tepåse fast med mineraler. Räker till 1,5 liter kranvatten. Ger ett hälsosamt, alkaliskt, fylligt och smakfullt vatten.

2. H-500 (Microhydrin Plus) är en antioxidant (ren väte), som säljs i form av kapslar. Jag brukar ta en kapsel och äter den som ett godis. Den ge direkt energi! Den antioxidant förhindrar skadliga effekterna av fria radikaler och ökar kroppens energipotential genom att stimulera produktionen av cellenergi. Mineralblandningen H-500 förhindrar oxidation av friska celler i kroppen och återställer en fördelaktig alkalisk miljö, vilket bidrar till förbättrad näring och cellmetabolism.

H-500 ökar uthålligheten under fysisk aktivitet, lindrar spänning. Den minskar nivån av mjölksyra och påskyndar återhämtning efter stress, förbättrar elasticitet och tonus av muskler.
H-500 ökar kroppens adaptation eller motståndskraft mot olika negativa faktorer.

Se en film på YouTube.

Om Ni vill dricka levande Coral Mine vatten och H-500 – här kommer erbjudande från Coral Club med 20% rabatt efter registrering .

Med varma hälsningar,
Vitaliya Mildhult

Bild Anna Mildhult