Håll i hatten för flera snygga hattar

En hatt kan förvandla en vanlig kvinna till en snygg dam. Förut var en hatt ett måste för en kvinna, men idag är den en ganska sällsynt accessoar. Suck, synd … Men det finns brinnande själar som fortfarande tror på hattarnas framtid. Idag presenterar vi hattskaparen Irina Galkovskaja.

Irina Galkovskaja jobbade hos Anna & Ivan Design som sömmerska för några år sedan. Hon var mycket duktig och sydde riktigt prydligt. Men en gång hittade hon en tofs av fårull och rullade den i sin hand. I detta ögonblick hände något magiskt i Irinas hjärna … Här började en annan historia om Irinas eget företag.

Irina blev väldigt förtjust i fårull och började experimentera med detta material. Så skapades några snygga tovade hattar, den ena var snyggare än den andra.

Här kommer bilder på ett par av hennes modeller:

Hatt

Snygga hattar från Irinas Design

Nu tillverkar Irina tovade hattar, och även andra exklusiva produkter i naturmaterial som ull, siden, bomull och lin – smycken, accessoarer, kläder och inredningsdetaljer.

Hon är mycket stolt när hon blir kallad för modist, det är ju ett så trevligt gammaldags ord. Tyvärr blev modister sällsynta liksom snygga hattar. Det är roligt för Irina att bevara yrket och hattmodet i livet.

Hatten

Ni kan bekanta er mera detaljerat med Irinas verksamhet på hennes hemsida.

Följ Irinas Design på Facebook. Och håll i hatten!