Handgjort överkast till förmån för Cancerfonden

Linnebutiken, Anna & Ivan design, i Ätran har under hösten 2012 haft 6 besök av barn från traktens förskola Siklöjan och Ätrans skolan åk 2.

Vid dessa besök har barnen medverkat i Mini workshops. Barnen har tillsammans med sina lärare och personal från Linnebutiken tillverkat ett överkast i lappteknik för ett dubbelsäng. Vid besöken i Linnebutiken har barnen med sina kreativa tankar och entusiasm jobbat för att få göra något bra som kan hjälpa sjuka personer. Varje barn och vuxen, som deltagit har själv designat sin ”ruta i täcket”, 48 rutor, som är av naturmaterial – lin och bomull – av hög kvalitet och sönderklippta jeans.

Syftet med projektet är ett bidrag till Cancerfonden som ett minne av mormor Galina Vorobjeva och min svärmor Barbro Höög som dog i cancer. Samt recycling av gamla jeans/kläder. Överkastet är mycket speciellt inte minst på grund av den omtanke och glädje som barnen visat när de dekorerat och sytt på detta vackra lapptäcke ”för att hjälpa sjuka”, som barnen säger.

Övriga samarbetspartners i projektet är Ingrid Oscarsson Ling (IOLing3R), Tanja Dianovas förlag, James Pink från Netnebulis, Johanna Knutsson Mäklarhuset i Falkenberg.

I samarbete med Mäklarhuset i Falkenberg som har öppet hus den 25 November, startar auktionen av lapptäcket och fortsätter fram till och med den 18 December 2012 , till förmån för Cancerfonden.

Hela beloppet går direkt till Cancerfonden
. Utropspris 3.500 kronor.

Vår insamling på Cancerfondens hemsida kan du titta här

Auktion på Tradera pågår här

Vitaliya Mildhult VD Linnebutiken i Ätran


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.