Ovanlig konst från Natalia Desing

Originella bilder från Natalia Design har fascinerat mig sedan länge. Förra veckan träffade jag Natalia för att prata lite om hennes konst.

Originella bilder från Natalia Design - hund

Natalia brukar inte berätta mycket om sig själv, hon vill bevara hemligheter kring sin person. Men för mig berättade hon lite om sig själv och sina bilder:

“Redan i tidiga barndomen älskade jag teckna och rita. I skolan brukade jag delta i olika konsttävlingar – inte för att vinna, jag tyckte om att visa upp mina bilder och tavlor. Som barn valde jag mitt yrke – konstnär, och jag gjorde allt för att bli den. Jag studerade på en college till arkitekt och interiördesigher, sedan studerade jag på universitet. Efter min flytt till Sverige började jag allt från början.

Jag älskar allt som jag gör. Varje tavla eller teckning bär i sig en del av min själ, jag avbildar mina känslor. Jag älskar kombinationer av klara färger och skarpa gränser, älskar mosaik. Jag får min inspiration från verk av den spanske arkitekten Antonio Gaudi, han har skapat helt underbara byggnader. Kulturell mångfald från olika världsdelar inspirerar mig också till nya verk.

Jag började arbeta med grafik i Sverige när jag ville utbilda mig till tatuerare och tränade mycket för det.

Originella bilder från Natalia Design - leon

Varje min bild är som uppenbarelse för mig och uppenbarelser upprepas aldrig. Därför är alla mina bilder så unika.”

Jag tackar så mycket Natalia för hennes berättelse och vill lägga till att hon skapar även intressanta väggdekorer för heminredning.

Besök gärna hemsida Natalia Design

Vänliga hälsningar,
Vitaliya Mildhult

 Originella bilder från Natalia Design - väggdekor