Om textilbloggen

Vad gör livet värt att leva – och hur ska man prioritera för att hinna med det? Idag så kan man se att svensken har börjar lägga om prioriteringen i livet. Där man förr satte exempelvis bilar och resor högt upp så väljer man idag bort detta för det egna hemmet.

Även innan Coronan satte klorna i vår värld så kunde man se att vi svenskar valde att renovera, bygga nytt och i övrigt förfina i våra bostäder. Inte mycket tyder på att det ska sluta – det är snarare tvärtom. Är det renoveringar som gör livet värt att leva; är det att bo i den bostad man alltid drömt om som får dig att bli lycklig? Du är definitivt inte ensam.

För andra så handlar livet mer om familjen och om att ge sina barn de bästa förutsättningarna. Det innebär att man brottas med andra frågor och där ett livspussel måste lösas. Många idag stressar för mycket och har svårt att hinna med alla vardagliga måsten. Man vill vara världens bästa förälder, man vill ha en lönsam karriär, man vill vara vältränad, man vill hinna träffa sin vänner och så vidare. Hur ska man lösa detta med det faktum att ett dygn bara har 24 timmar? Vi ska på den här sidan gå in även på sådana saker där stress blir en utgångspunkt.

Träning och hälsa är viktiga ingredienser i vår vardag, men de prioriteras ofta bort. Det måste ändras. Att röra på sig är extremt viktigt och att få in daglig motion är något som förhindrar sjukdomar och som gör dig både piggare och gladare. Vi ska ge värdefulla tips om träningsformer och om kost som du kan äta för att må lite bättre.

Vi ska skriva om allt möjligt. Vardagssaker ska blandas med mer allvarliga ämnen – vårdnadstvister, narkotikabrott, tvister om dolda fel och så vidare. Högt och lågt, humor och allvar, fakta och teorier. Nu kör vi!