Solna låssmed när det krisar sig

Har man någonsin tappat sina nycklar vet man. Låssmeden som kommer till Solna och öppnar är guld värd. Det är bara en liten del av det dom gör för att göra vardagen lättare för oss andra.

Anna var trött och längtade efter att få komma hem, duscha och sätta sig framför tv:n efter en lång arbetsdag. Regnet strilade ner när hon skyndade sig mot ytterdörren samtidigt som hon grävde i handväskan. Varför skulle allt gömma sig på botten? Irriterat vände hon tillbaka till bilen för att söka skydd.

Dom fanns inte i väskan och för sitt inre kunde hon se sig själv lägga ner dom i skrivbordslådan på jobbet. Det var ingen ide att åka tillbaka till jobbet då dom nycklarna satt på samma knippa och hon skulle inte komma in.

Låssmeden högt på favoritlistan

Efter att ha letat igenom väskan än en gång googlade hon på låssmed Solna, klickade på telefonnumret och fick svar bara efter några signaler. Fascinerat såg hon på när firmabilen tillhörande denna låssmed i Solna, svängde in på uppfarten.

Hon gav sig till känna och han skred till verket. Snabb fick han upp dörren och hon bad honom stiga in. Hon brukade inte släppa in människor hon inte kände men regnet hade tilltagit.

Vänligt undrade han om hon ville byta lås men hon förklarade att nycklarna inte var borta utan bara väldigt långt bort. De talade en stund innan han sträckte henne sitt visitkort och sa hejdå innan han försvann ut i regnet. Läs mer om låssmed på denna webbsida: låssmedsolna.se