Cateringfirma – fixar snabb och god meny till bröllop nummer fem

Det bästa sättet att få fram maten i tid till gästerna på ditt femte bröllop är att anlita en cateringfirma. Själv har du säkert tröttnat på att laga mat.

Ett bröllop är en av de största festerna i en människas liv. Detta brukar dessutom vara sant även för den som väljer att gifta sig flera gånger. Det finns inget som säger att det femte äktenskapet förtjänar en mindre bröllopsfest än vad det första gjorde! Däremot kanske du har tröttnat på att laga bröllopsmat vid det laget.

Självklart ska du beställa catering till bröllopet. Det är det absolut enklaste sättet att mätta många munnar samtidigt – och maten är ofta en av de saker gästerna minns allra bäst från bröllopet. Det brukar nämligen ta lite tid från den första drinken efter vigseln tills dess att gästerna sitter till bords. Bröllopsgäster tenderar att vara hungriga.

Anlita cateringfirma som anpassar maten efter gästerna

Med bra och professionell catering har du maten på bordet precis vid rätt tidpunkt, utan ytterligare förseningar. (För jo, vigseln, drinken och fotograferingen brukar dra ut på tiden. Men maten ska inte behöva göra det.) Självklart ska du se till att beställa mat som samtliga gäster på festen kan äta.

En bra cateringfirma kan anpassa sina menyer efter till exempel allergier eller andra kostrestriktioner. Och det brukar finnas en del önskemål om kosten hos moderna bröllopsgäster. Gluten, nötallergi, paleo, vegansk kost, köttdieter, you name it. Det har nog du som gift dig några gånger redan märkt.