Sälja bil i Stockholm ger pengar i fickan

Bor man centralt i Stockholm finns det ett bra sätt att slippa leta parkering varje kväll. Man kan sälja sin bil och använda pengarna till något man behöver.

Att ha bil hemma hos föräldrarna var naturligt för Oscar. Det var 3–4 mil till närmaste större stad och en mil till mataffären. Alla kompisarna hemmavid hade skaffat bil när de fyllt 18 år och fått körkort. Å andra sidan var det sällan, eller snarare aldrig, något problem med att hitta en parkeringsplats där heller.

Bilen hade varit perfekt också när han hade pluggat i Skövde. Det var lätt att åka hem till föräldrarna och ibland hade hela korridoren storhandlat med hans bil. Efter examen i Skövde hamnade han lite oplanerat här i Stockholm. Drömjobbet dök bara upp framför näsan så det var bara att tacka och ta emot.

Slipp garageplats genom att sälja bil i Stockholm

Lite flyt att hitta en bostad hade han också haft. Inget stort, det behövde han inte just nu. Hellre litet och mysigt, hade han konstaterat. Det som var problemet var att han inte hade någon vettig parkering. Att stå på gatan och hålla koll på datumparkering var jobbigt nog.

Att sälja bil var helt klart ett alternativ. Han hade dessutom noterat att det fanns en bilpool i närheten vilket kunde vara en perfekt lösning. Det började kännas mer och mer onödigt med en bil i Stockholm. Dessutom skulle han ju även spara pengar på parkeringen. Oscar tog beslutet, nu var det dags att sälja bilen.

Publicerat den
Kategoriserat som Bil