Rusta och matcha – kom i arbete med professionell hjälp

Att vara arbetslös är att likna vid en mardröm. Det är långt ifrån det liv som många illvilligt tror – att man kan slappa och titta på tv hela dagarna. De allra flesta vill jobb, känna delaktighet och känna att man är med och bidrar både till samhället i stort och till det företag man är anställd hos.

Men, det är inte helt enkelt att få ett jobb och för varje dag som går så riskerar man att komma längre och längre bort från arbetsmarknaden. Just därför är det viktigt att det finns stöd och hjälp att få. Rusta och Matcha är ett exempel på en tjänst – i privat regi – som verkligen kan göra skillnad.

Rusta och Matcha gör skillnad

Rusta och Matcha finns och används idag i ungefär 85 kommuner i Sverige. Som deltagare så är du berättigad till arbetsstöd och ersättning från Försäkringskassan. Det som sker är att du sammankopplas med en professionell jobbcoach som kommer att hjälpa dig med allt från att skapa ett CV vidare till att lära dig olika intervjutekniker samt att – givetvis – matcha dig mot de jobb som finns tillgängliga på arbetsmarknaden och som, utifrån dina egenskaper, kunskaper och personlighet, är lämpliga för dig.

Det senare är viktigt: du kan få råd om att söka dig till ett helt nytt område och en helt ny bransch och se att just dina unika kunskaper kommer bättre till sin rätt just där. Exakt sådant är det som gör skillnad.

Rusta och Matcha kan förändra spelplanen och hjälpa dig att vidga vyerna. Gräset kan definitivt vara grönare på andra sidan och din jobbcoach hos Rusta och Matcha pekar ut exakt var det gräset ligger. Utöver allt detta så vässas även dina kunskaper inom exempelvis datakunskap så att du kan nå de krav som dagens uppkopplade samhälle kräver. Kort sagt: du blir Rustad för- och sedan Matchad mot de jobb som väntar på dig! Läs vidare om fördelarna med Rusta och Matcha här: rustaochmatcha.biz

Publicerat den
Kategoriserat som Jobb