Mäklare bytte ort till Sundsvall

Ibland är ett besök allt som behövs för att man ska flytta till en annan ort. Det hände en mäklare som bestämde sig för att byta till Sundsvall efter ett besök.

Kristian älskade stand up och hade bokat in en show i Sundsvall. Hans kompis brukade följa med på alla hans upptåg så det var säkert att beställa en biljett även till honom. Kristian hade aldrig varit i Sundsvall innan så de bestämde sig för att göra en långweekend av resan. Så kunde de upptäcka staden ordentligt.

De hade bokat in sig på ett hotell som låg centralt så de inte behövde gå långt när de skulle ut och äta om kvällen. Kristian hade tillbringat en hel del tid på nätet och visste att det fanns vackra naturområden, så en liten vandring skulle det bli. Dessutom hade hans firma ett kontor där som han ville besöka.

Bli mäklare på nya jaktmarker

Dagarna gick fort och de hann inte med så mycket som de önskat. Sista stoppet som klämdes in var hos mäklarfirman i stan. De hade blivit förvarnade om besöket och Kristian, som var mäklare, fick ett härligt mottagande. De bjöds på fika och fick en lång pratstund. Det tog inte lång stund innan de började övertala honom att komma upp och jobba.

Under besöket hade han fått se de fastigheter som fanns till salu i området. Dessutom hade de passat på att göra reklam för sin stad. På vägen hem började tankarna att snurra. Kanske skulle han vidga sina vyer. Flytta till Sundsvall och börja ett helt nytt liv. Ett tomt ark i en mycket vacker stad.